Informacije o dostavi

Blago, naročeno v spletni trgovini Potisk.si, gre na pot v najkrajšem možnem času.

Hitrost in udobnost dostave sta za nas ključnega pomena. Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je navadna dostava ali paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakuješ že naslednji dan. Če te ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzameš na najbližji pošti.

Dostava kamorkoli v Sloveniji.

Pošta se dostavi na naslov, vnesen ob oddaji naročila. V svoj profil lahko dodaš poljubno število različnih naslovov za dostavo, med katerimi ob oddaji naročila izbereš ustreznega. Preden je naročilo dokončno potrjeno in opremljeno, nas lahko preko elektronske pošte ali telefona obvestiš, da želiš dostavo na drug naslov. Razen, če bo to sporočilo prispelo prepozno, bomo poskrbeli, da bo želja upoštevana in da bo paket prišel na pravi naslov.

Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa Pošte Slovenije (in obhodnega časa poštarja določenega območja), se lahko odločiš tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo poštar izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Če te v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo poštar pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Ponavadi zadošča obisk najbližje pošte.

Dobavni roki

O morebitnih daljših dobavnih rokih te bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da ti daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočiš in artikel bomo odstranili iz naročila ali na tvojo željo zamenjali z drugim.

Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke ti bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

Za vse dodatne informacije nas pokliči ali pošlji epošto na info@potisk.si ali nas pokličite na 041/667-888 ali 031/392-034

Ekipa Potisk.si