O nas

O podjetju

Razvoj našega podjetja se je začel leta 1992. Sedež podjetja je na Vrhniki, Gradišče 5. Na Rojčevi ulici 26 v Ljubljani pa imamo poslovno enoto, ki jo najdete na ploščadi poleg lekarne. Začeli smo za razmnoževanjem A4 (samo črno-belim) in z leti dopolnjevali dejavnost po potrebi strank. Temeljna dejavnost podjetja je tisk raznih črno-belih ali barvnih tiskovin.

Temeljna dejavnost:

V vseh letih podjetja razvijamo in uresničujemo grafično in tiskarsko dejavnost, katere ponudbe nenehno dopolnjujemo, kajti stalno se odzivamo zahtevnim tehnološkim in tržnim spremembam. Za naše uporabnike neprestano iščemo najustreznejše rešitve in se prilagajamo njihovim potrebam. Naša obveza in moto sta usmerjati stranke v optimalne rešitve, ki vodijo predvsem v zadovoljnost naših strank. Izdelki in rešitve našega podjetja so namenjeni uporabnikom, ki ne želijo sprejemati kompromisov in zahtevajo visoko kvaliteto izvedbe izdelka. Da dosegamo kvaliteto v izvedbi med družim potrjuje tudi veliko število zadovoljnih uporabnikov.

Da bi se lahko seznanili z osnovnimi informacijami o podjetju in imeli možnost, da izveste, kaj vse zmoremo in kako vam lahko svetujemo, če se šele odločate za grafično naročilo, smo za vas pripravili to predstavitev. Prek poslovnih in strokovnih stikov želimo postati vaši zanesljivi poslovni partnerji, v katerem boste imeli zaupanje pri vsakodnevnem poslovanju.

Naziv podjetja: Copy-line d.o.o. podjetje za proizvodnjo, trgovino in storitve

Sedež podjetja: Gradišče 5, 1360 Vrhnika

Kontaktna oseba: Simon Železnik

Matična številka: 5803748

Davčna številka: SI38676133

Davčni zavezanec: Da

Transakcijski račun: SI56 0203 1001 5812 265